Terug

Onderhoud

Als je tuin er eenmaal mooi bijligt, wil je dat het er elk seizoen goed uitziet. Heb je zelf niet zulke groene vingers? Wij helpen je met het onderhouden van je tuin en stellen een abonnement samen dat bij jou past.

Seizoensabonnement

Met een seizoensabonnement komen we 3 keer per jaar langs om de tuin een beurt te geven: in het voorjaar, najaar en rond december om je tuin winterklaar te maken. Bij zo’n beurt pakken we je hele tuin aan en zorgen we ervoor dat je het hele seizoen vooruit kunt.

Losse onderdelen

Je kunt er ook voor kiezen om een bepaald onderdeel van je tuin door ons te laten doen, bijvoorbeeld je gazon. We bemesten dan het gazon, verwijderen het mos en onkruid en maaien het gras.

Verder kun je ons ook eenmalig of meerdere keren per jaar inzetten om te snoeien, planten te verzorgen of het terras te onderhouden.

Een plan dat bij jou past

We stellen samen een onderhoudsplan op die past bij jouw tuin en de tijd die je er zelf in wil steken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en komen wij op de afgesproken tijden langs om je tuin te onderhouden.

Heb je tussendoor nog wensen met je tuin? Dan kun je ons altijd bellen.

Zo ligt je tuin er het hele jaar mooi bij, zonder gedoe.